Lunch-cateringen
Catering Kerst 2015
Catering 11 oktober 2015
Menu:
Thaise pompoensoep met kokosmelk, gember en basilicum, geserveerd met Lemaire-brood en Baba Ghanoush (aubergine-sesampasta spread)
Gegrilde gemarineerde maiskolf
Taijne van rundvlees met pruimen en sesamzaad
Eiertortilla met prei, pijnboompitten en Brandrood-kaas
Couscous/rijst
Bietensalade met peer, avocado en feta-kaas
Gemengde herfstsalade
Catering Lunch Zomer 2015
MENU LUNCH:
Ma: Marokkaanse Gazpacho van komkommer, venkel, koolrabi, tomaat en basilicum. Quiche met broccoli. snijbiet en kaas. Groene salade.
Di: Groentensoep, Eggah: Egyptische eiertortilla met prei en pijnboompitten. Groene salade.
Wo: Harira: rode linzensoep met tomaat en gember, Groentencurry van aardappel, courgette, doperwten in kokosmelk gestoofd en koreander. Salade van paksoi en mango en cashewnoten.
Do: Macco di fave: Tuinbonensoep met room en munt. Groentenrol van maisfilodeeg gevuld met komkommer, wortel, rode biet, avocado. Dip van tahin-soyasaus.
Vrij: Brazilaanse snacks
Catering Open Dag Biologische Landbouw, Landgoeddag Kernhem, Ede. zaterdag 20 juni 2015
Catering lunch zaterdag 6 juni 2015
Menu:
Voorjaarssoep gegarneerd met waterkers, varkenskers en look-zonder-look.
Geserveerd met Boerenlemaire-zuurdesembrood met diverse wilde kruidenboters.
Quiche van daslook, brandnetel, zevenblad en cottage-cheese.
Rabarber-vlierbloesem crumbletaart.
Salade met wilde radijs, hondsdraf en duizendblad,
Kamillethee, appelsap.
Catering buffet huwelijksfeest Lunteren, 30 mei 2015
Menu buffet:
Harira:(Marokkaanse rode linzensoep en verse koriander)
Geserveerd met boeren-lemaire brood met hummus
Couscous algérien en/of basmatirijst
Groenten-curry met aardappel, wortel, courgette, rode paprika, tomaat.(in kokosmelk gestoofd)
Quiche met snijbiet, prei en Brandrood-kaas
Tajine: (Stoofschotel van Galloway rundvlees met pruimen en sesamzaad).
Salade van oven-gestoofde bos-biet, Elstar-appel, avocado en fetakaas
Frisse groene salade van eikenblad-, en bataviasla, raapstelen, radijs en rode ui
Cateringseizoen 2015
Lunchbox Marin 25 april 2015
Inhoud:
2 pistoletbroodjes
boter
1 stuks kaas (belegen)
1 kuipje aardbeienjam
1 stuks frittata (Spaanse tortilla met courgette)
1 bakje raapsteelsalade met radijs, tomaat, rode ui en kappertjes
1 beker appelsap
Alle ingredienten biologisch en indien mogelijk van lokale producenten betrokken
Disposables gemaakt van planten (BioFutura)