Taart

taart1

Zoete aardappel/pastinaak-taart met een topping van mascarpone/sinaasappel en mango in honing gepocheerd. (recept ong. a la Koken met Yvette van Boven)

Catering Kerst 2015

1

Gebraad van knolselderij met een saus van bloedsinaasappelen, vlierbloesemwijn en korenwijn op een bedje van wilde spinazie, sesamzaad en krenten.

Catering 11 oktober 2015

21

Menu:
Thaise pompoensoep met kokosmelk, gember en basilicum, geserveerd met Lemaire-brood en Baba Ghanoush (aubergine-sesampasta spread)
Gegrilde gemarineerde maiskolf
Taijne van rundvlees met pruimen en sesamzaad
Eiertortilla met prei, pijnboompitten en Brandrood-kaas
Couscous/rijst
Bietensalade met peer, avocado en feta-kaas
Gemengde herfstsalade

 

 

 

 

Catering Lunch Zomer 2015

fei.jpegmadivrijfrei2vrij2

 

 

 

frij3fei

 

MENU LUNCH:

Ma: Marokkaanse Gazpacho van komkommer, venkel, koolrabi, tomaat en basilicum. Quiche met broccoli. snijbiet en kaas. Groene salade.

Di: Groentensoep, Eggah: Egyptische eiertortilla met prei en pijnboompitten. Groene salade.

Wo: Harira: rode linzensoep met tomaat en gember, Groentencurry van aardappel, courgette, doperwten in kokosmelk gestoofd en koreander. Salade van paksoi en mango en cashewnoten.

Do: Macco di fave: Tuinbonensoep met room en munt. Groentenrol van maisfilodeeg gevuld met komkommer, wortel, rode biet, avocado. Dip van tahin-soyasaus.

Vrij: Brazilaanse snacks

Catering lunch zaterdag 6 juni 2015

flyer

Menu:

Voorjaarssoep gegarneerd met waterkers, varkenskers en look-zonder-look.

Geserveerd met Boerenlemaire-zuurdesembrood met diverse wilde kruidenboters.

Quiche van daslook, brandnetel, zevenblad en cottage-cheese.

Rabarber-vlierbloesem crumbletaart.

Salade met wilde radijs, hondsdraf en duizendblad,

Kamillethee, appelsap.

1

32

Catering buffet huwelijksfeest Lunteren, 30 mei 2015

Menu buffet:
Harira:(Marokkaanse rode linzensoep en verse koriander)

Adukibonen-groentesoep met tuinbonen, daslook en selderie


Geserveerd met boeren-lemaire brood met hummus


Couscous algérien en/of basmatirijst


Groenten-curry met aardappel, wortel, courgette, rode paprika, tomaat.(in kokosmelk gestoofd)


Quiche met snijbiet, prei en Brandrood-kaas


Tajine: (Stoofschotel van Galloway rundvlees met pruimen en sesamzaad).


Salade van oven-gestoofde bos-biet, Elstar-appel, avocado en fetakaas


Frisse groene salade van eikenblad-, en bataviasla, raapstelen, radijs en rode ui

Ui, laurierblad en kruidnagel. In oven licht geroosterd. Basis voor bouilon.

Ui, laurierblad en kruidnagel.
In oven licht geroosterd.
Basis voor bouilon.

Lunchbox Marin 25 april 2015

zakbak

marinbeker

 

Inhoud:

2 pistoletbroodjes

boter

1 stuks kaas (belegen)

1 kuipje aardbeienjam

1 stuks frittata (Spaanse tortilla met courgette)

1 bakje raapsteelsalade met radijs, tomaat, rode ui en kappertjes

1 beker appelsap

Alle ingredienten biologisch en indien mogelijk van lokale producenten betrokken

Disposables gemaakt van planten (BioFutura)