Catering 50ste Verjaardagfeest Zaterdag 5 november 2016

MENU

Buffet

Ribolitta: Toscaanse herfstsoep met cannellini bonen, tomaat, venkel, palmkool

geserveerd met spek of rooktofu

Lemaire vloerbrood met spinazie pesto

Basmatirijst

Indiase kikkererwtencurry met champignons, chinese kool en sojaroom

Caraibische kipcurry met pompoen, zoete aardappel, tomaat, rode peper en yoghurt

Eggah: Egyptische eiergerecht met prei, pijnboompitten en kaas

Bietensalade met appel, peer, avocado en feta-kaas

Groene najaarsssalade

Dessert

Kweepeergelei met Stroese geitenkaas

Handgerolde chocoladetruffels met walnoot

Snackcaravan dinsdag 5 en woensdag 6 september 2016

1aaaa1a1b7menu36yheocaravan2Lunch en snacks
Plein voor het Forum, Campus Wageningen
10.00-17.00 uur

MENU:

SNACKS:
McT Beanburger: Broodje Tuinboonburger met tomatensalsa en tzatziki (komkommer-yoghurt dip) vegetarisch/veganistisch
Wrap met oosters gekruid gehakt, sperziebonen,mango en creme fraiche
Tabouleh: Libanese salade met bulgur, komkommer, koolrabi en verse munt

LUNCH:
Tabouleh met een McT Beanburger of wrap

McT Beanburger

McT Beanburger

Catering Wageningse Wijngaard 1 juli 2016

buffet

Menu:

*

Romige broccolisoep met doperwten
geserveerd met lemairebrood met hummus

*

Basmatirijst
Kipcurry met zoete bataat, tomaat,paprika en rode peper in kokosmelk gestoofd
Kikkererwtencurry met champignons, snijbiet en yoghurt
Salade van paksoi, mango en pinda’s met een honing-sojasausdressing
Groene seizoenssalade

*

Rabarber-crumble-taart met custard vulling

Catering FIAN 11 juni-12 juni 2016

Training weekend: Food Sovereignty in Practice

MENU

LUNCH Zaterdag 11 juni:

Harira: Rode linzensoep met paprika en verse koreander
Lemaire vloerdesembrood met hummus
Pisoletbroodjes (wit/bruin) met roomboter en kaas
Frittata van aardappel met courgette en Brandrood-kaas
Groene seizoenssalade

DINER Zaterdag 11 juni:

Romige broccolisoep met amandelmelk en peultjes
Lemaire vloerdesembrood
Basmatirijst
Indiase kikkererwtencurry met champignons, snijbiet en yoghurt
Caraibische kipcurry met zoete bataat, tomaat en rode peper in kokosmelk gestoofd
Salade van paksoi, mango en pinda’s met een honing-sojasausdressing

LUNCH Zondag 12 juni:

Marokkaanse gazpacho met bleekselderij, tomaat, komkommer en verse basilicum (koud)
Lemaire-vloerdesembrood met hummus
Pisoletbroodjes (wit/bruin) met roomboter en kaas
Mexicaanse bonenburgers
Salade van bosbieten met fetakaas, avocado en appel

Catering Conferentie Milieudefensie/Friends of the Earth 30 mei- 3 juni 2016

ontbijt1

pindasoep oatcakesporridgecake

zoetebataatmangoWP_20160603_09_24_05_SmartWP_20160531_19_17_09_Smart

MENU (vegan unless indicated otherwise)

Mon 30th of May

Breakfast:
Breadrolls (white/brown)
Lemaire sourdough bread
Butter, cured cheese, marmelade, tofu and almondspread
Buckwheatpancakes with lemon and cardamom
Yogurt with muesli
Fresh fruit

Coffeebreak:
Chocolatebrownies

Lunch:
Surinam peanutsoup with tomato and celeri
Rol of filopastry filled with cucumber, beetroot, avocado and carrot
with a soya-tahin dip
Salad of turnip tops, red onion and olives

Diner:
Asian carrotsoup with ricenoodles, ginger and chard
Basmatirice
Oosterse wortelsoep met noedels, gember en snijbiet
Basmatirijst
Sang Choy Baw: Iceberg lettuceleaves filled with smoked tofu, mushrooms, pepper and fresh cillantro
Salad of cabbage, apple and raisins

Tue 31th of May
Breakfast:
Bread rolls (white/brown)
Lemaire sourdough bread
Butter, cured cheese, marmalade, tofu and almond spread
Fresh smoothies (Green, Orange and Exotic)
Yogurt and muesli
Fresh fruit

Coffee break:
Oatmeal cakes with dates, raisins, sesame seeds and coconut

Lunch:
Ribolita: Tuscan bean soup
Caponata: Sicilian dish of eggplant, zucchini,celery, tomato and capers

Seasonal salad

Diner:
Pasta buffet with 4 sauces:
Béchamel, Tomato and basil, Spinach and mushrooms and Fennel/sage
with parmesan and pine nuts

Salad with olives (and feta cheese)

Wed 1st of June
Breakfast:
Bread rolls (white/brown)
Lemaire sourdough bread
Butter, cured cheese, marmalade, tofu and almond spread
Oatmeal cookies with berries and apple
Yogurt and muesli
Fresh fruit

Coffee break:
Pie with sweet potato, orange and mango

Lunch:
Harira: Soup of red lentils with paprika
Frittata of potato and broccoli (and Brandrood-cheese)
Seasonal salad

Streetfood diner:
Bolinho’s: Brasilian fried balls of rice, spring onion and a dash of
cayenne pepper (optional with cheese)
Mexican TexMex Bean burgers with tomato salsa
Wraps with stringbeans, Sauerkraut, rucola and sojacreme
Salad of red beetroot, pear, avocado (and feta cheese)
Seasonal salad

Thur 2nd of June

Breakfast:
Bread rolls (white/brown)
Lemaire sourdough bread
Butter, cured cheese, marmalade
Avocado-,Tahin-, Almond-, and Tofuspead
Yogurt and muesli
Fresh fruit

Coffee break:
Apple cupcakes

Lunch:
Gazpacho: (Cold) Moroccan soup with cucumber, celery, tomato and fresh basil
Lasagna of sweet potato, tofu-ricotta and basil pesto
Seasonal salad

Diner:
Creamy broccoli soup with peas and almonds
Indian chickpea-curry with spinach and mushrooms
Tabouleh: Lebanese salad with bulgur
Salad of paksoy, peanuts and a honey-shoju dressing

Fri 3rd of June
Breakfast:
Bread rolls (white/brown)
Lemaire sourdough bread
Butter, cured cheese, marmalade
Spreads
Yogurt and muesli
Fresh fruit

Coffee break:
Hazelnut cookies with chocolate

Lunch:
Vegetable soup
Pizza’s
Salad of tomato and olives
Seasonal salad

Bergwijnfeest zondag 8 mei 2016, Wageningen

wijn1wijn3

 

 

 

Menu:

Rabarber-crumble-custardcake

Appeltaart

Chocoladebrownies

Surinaamse pindasoep met tomaat en bleekselderij

Lemairebrood

Bolinos (Braziliaanse kaasbitterballen van rijst met lenteui en cayennepeper)

Gepofte Indiaas gekruide kikkererwten met yoghurt-tahinsdipaus en koreander

Frittata met aardappel, broccoli en Brandroodkaas

Geroosterde gemarineerde maiskolf

Broodje Texmex-bonenburger met een tomatensalsa

Wrap met Indonesisch gekruid gehakt, mango, rucola en creme fraiche

Caribische kipcurry met zoete bataat, paprika in kokosmelk gestoofd geserveerd met rijst

 

 

wijngaard1WP_20160511_14_39_53_Smart

 

Capuchinha Snackcaravan mei 2016

12

Capuchinha Catering staat met de Capuchinha Snackcaravan op de volgende festivals:

Zondag 8 mei Wijngaardfeest De Wageningse Berg

Zaterdag 14 mei Streetfood Market, Stadsbrink, Wageningen

346

Catering buffet verjaardagsfeest 9 april 2016

buffetpeanutsoupkikkerMenu:
Surinaamse Pindasoep met bleekselderij en tomaat
Basmatirijst
Caribische kipcurry met pompoen, zoete bataat, rode peper, en paprika gestoofd in kokosmelk
Indiase kikkererwtencurry met spinazie, waterkastanjes, kastanjechampignons, met yoghurt en verse basilicum geserveerd

Geroosterde gemarineerde maiskolf

Voorjaarssalade van raapsteel en rucola met feta en avocado

Zoetzure salade van rode/witte kool met krenten en appel