Capuchinha Garden
Sinds 2016 verbouw ik ook eigen groenten voor Capuchinha Catering op 1000 m2 grond op de Wageningse Eng.
Zoals tuinbonen (voor de tuinboonburgers), courgettes, pompoenen en aardbeien (Korona).
Ook probeer ik nieuwe groenten te telen zoals yacon en zoete bataat.
Internationaal Food Festival woensdag 6 september 2017
Catering Helix, Campus Wageningen, 25 en 27 juli 2017
Food Festival K.S.V. Wageningen. Zondag 18 juni 2017
Catering lunches FEI juli-aug 2017
(English) Food Festival 18 juni 2017
(English) FoodCie Festival 8th of Juin 2017 Campus Wageningen
Capuchinha Snackcaravan Forum Campus Wageningen
Catering Stichting Demeter 13 december 2016
Menu:
Wortelsoep met pompoen, saffraan, sinaasappel en amandel,
geserveerd met Lemaire brood en hummus.
Risotto van parelspelt.
Vogelnestjes van aardappelen frieten gevuld met yin-yang bonen,
geserveerd met een guacamole van avocado en yacon.
Libanese gehaktballetjes in yoghurtsaus,
Brandade van knolselderij,wortel en venkel.
Groene herfstsalade.
Tarte tatin van stoofperen geserveerd met creme fraiche.